Un dram de speranță: RK Cimos Koper – Știința MD Bacău 34-27 (16-11) a fost live text pe BacaulSportiv.ro


N-a fost loc de surprize în prima manșă a semifinalelor Cupei Challenge, dintre RK Cimos Koper și Știința Municipal Dedeman Bacău. Chiar dacă au avut începuturi de repriză bune, băcăuanii n-au putut ține pasul cu o echipă mai valoroasă și care și-a confirmat statutul de favorită la câștigarea trofeului. Gazdele și-au permis să-și menajeze o parte dintre cei mai valoroși jucători, Elezovic nefiind pe foaia de joc, iar Krivokapic evoluând puțin în repriza secundă. În aceste condiții, cu ceva mai multă concentrare s-ar fi putut obține un rezultat mai strâns, dar ai noștri au greșit destul de mult, atât în faza de atac, cât și în cea de apărare. Nu în ultimul rând, trebuie amintit și sprijinul arbitrilor pentru echipa din Koper, peste limita celor 5% tradiționali care se acordă gazdelor. Cel puțin ultimele două eliminări ale lui Dospinescu, aflat în zi foarte bună, au fost dictate cu mult prea mare ușurință.
Una peste alta, cu puțin noroc, cu un public incendiar și speculând eventuala oboseală a slovenilor, destul de epuizați de programul încărcat, la care se va adăuga și drumul în România, putem spera la un miracol.
CIMOS: Vran, Stanic – Skoko 8, Rapotec 5, Skube 5, Bombac 4, Brumen 4, Mirkovic 4, Osmajic 3, Poklar 1, Dobelsek, Konecnik, Krivokapic, Mlakar. Antrenor: Fredi Radojkovic.
ȘTIINȚA: Tevzadze, Tamaș – Dospinescu 6, Ghiță 6, Petrea 6, Bondar 3, Gurkovsky 1, Iancu 1, Manea 1, Rotaru 1, Păunică 1, Ramba 1, G. Bujor, Moskalenko. Antrenori: Eliodor Voica și Gabriel Armanu.
Arbitri: Taras Kouz și Viktor Zhoba (Ucraina).

2 comentarii la „Un dram de speranță: RK Cimos Koper – Știința MD Bacău 34-27 (16-11) a fost live text pe BacaulSportiv.ro”

  1. Scorul ne mai lasa ceva sperante.
    Trebuie sa fim insa realisti, e greu de intors rezultatul.
    Daca vrem vreun trofeu, chiar si la nivel national (campionat, cupa), trebuie facute investitii serioase.
    Cred ca a sosit momentul sa avem aspiratii mai inalte. Cred ca toti suporterii s-au cam saturat de o clasare intre primele 5 in campionat, o participare in challenge cup (care anul asta va fi greu de obtinut). E pacat de publicul minunat din Bacau ca nu avem o echipa care sa se bata la titlu.
    Hai Stiinta!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.