Știința Bacău a ajuns cu bine la Koper


Plecată vineri dimineața la 8 de pe aeroportul din Bacău, delegația Științei a aterizat la ora locală 10 pe aeroportul din capitala Sloveniei, după o escală scurtă la Timișoara. De la Ljubljana, băcăuanii au parcurs cu autocarul drumul până la Koper, acolo unde au ajuns în jurul orei 11.45.
La Hotel Koper, surpriză: Adi Petrea era așteptat de foștii săi colegi de la Pick Szeged, Osmajic și Krivokapic, actualmente componenți ai formației Cimos Koper. Handbaliștii Științei au luat masa de prânz și la ora 18 au programat un antrenament în sala în care va avea loc meciul de mâine, care se află foarte aproape de hotel, la 5 minute de mers pe jos.
Gazdele au programat antrenamentul la ora 15.15, astăzi urmând să aibă și prima vizionare a unui meci cu Știința Municipal Dedeman Bacău.
Vom reveni cu o amplă galerie foto și cu noi materiale în cursul serii. Tot în această seară vom avea și un chat al lui Marius Bondar cu suporterii Științei, la o oră pe care o vom anunța, probabil în jur de 22, ora României.

Un comentariu la „Știința Bacău a ajuns cu bine la Koper”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.