Fotbal, Liga a III-a: Avancronica etapei a XXII-a


FCM Bacău – Rapid CFR Suceava (vineri, ora 17, stadion „Municipal”, live text pe BacaulSportiv.ro)
Aflată într-o perioadă fastă, cu 13 goluri înscrise în ultimele două etape, lidera seriei I nu concepe altă variantă decât victoria în faţa echipei sucevene. Cu toate acestea, oaspeţii de vineri vor fi peste nivelul ultimelor două adversare, astfel încât e puţin probabil să mai plouă cu goluri în poarta oponenţilor elevilor lui Gheorghe Poenaru. În tur, băcăuanii au câştigat în deplasare fără drept de apel, cu 4-1. Meciul va fi arbitrat la centru de Ionel Vizireanu (Buzău), care va fi ajutat de Laurenţiu Constantin (Buzău) şi Ovidiu Aruşoaie (Piatra Neamţ).

Ceahlăul II Piatra Neamţ – S.C. Bacău (vineri, ora 17, livescore pe BacaulSportiv.ro)
Echipa antrenată de Ciprian Panait se pregăteşte de o nouă deplasare pe teren sintetic, în faţa unei alte echipe-satelit. Deşi are mai mulţi jucători accidentaţi, gruparea băcăuană are un moral bun după succesul categoric din meciul cu Aerostar. În orice caz, SC-ul nu va avea deloc viaţă uşoară în faţa unei echipe pe care lidera a învins-o cu mari emoţii în turul campionatului. În jocul din tur, de la Bacău, Sport Club s-a impus cu 1-0. Partida de la Piatra Neamţ va fi arbitrată de o brigadă clujeană, avându-l la centru pe Florin Dreve, care va fi ajutat de Iulian Szekely şi Claudiu Lucaciu.

Aerostar Bacău – Luceafărul Mihai Eminescu (vineri, ora 17, stadion Aerostar)
„Aviatorii” se află în faţa primei victorii din acest an, dat fiind faptul că se vor afla faţă-n faţă cu lanterna roşie a seriei, care a încasat cu două săptămâni în urmă opt goluri pe „Municipal”. În plus, băcăuanii au de luat şi o revanşă, după ce în tur nu au reuşit decât o remiză, 2-2. Meciul va fi condus la centru de Attila Balint (Odorheiu Secuiesc), ajutat de asistenţii Attila Szabo (Odorheiu Secuiesc) şi Zoltan Simo (Cristuru Secuiesc).

Cetatea Tg. Neamţ – FCM Oneşti (vineri, ora 17)
După două etape de pauză, oneştenii au parte de o deplasare pitorească, la poalele Cetăţii Neamţului. Acolo unde jucătorii apar şi dispar mai ceva ca-n CSI, inclusiv la stingerea de incendii în pauza dintre reprize. Aşteptăm cu interes să aflăm ce surprize le-au mai pregătit nemţenii oaspeţilor. În tur, FCM Oneşti a câştigat cu 3-1. Partida va fi arbitrată la centru de suceveanul Vlad Ciobanu, care va fi ajutat de Istvan Iszlai şi Elena Munteanu (ambii din Târgu Mureş).

În cadrul etapei a 22-a, vor mai avea loc partidele Petrotub Roman – CSM Paşcani şi Oţelul II Galaţi – CSM Focşani.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.