Gligore Czari: ”Jocul de azi s-a decis la capitolul dăruire”


La finalul jocului care a consfințit cea de-a doua victorie obținută în fața Științei Bacău în actuala ediție de campionat, antrenorul reșițean Gligore Czari ne-a declarat: ”A fost exact așa cum ne-am așteptat: un joc aprig disputat și ne bucurăm pentru victoria obținută. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru dăruirea cu care au jucat, pentru că, indiferent de cele întâmplate în această iarnă la echipa noastră, cei care au rămas nu s-au dat niciodată la o parte. Eu îi avertizasem că va fi un joc bărbătesc, în care va pierde cel care va ceda primul și mă bucur că nu am fost noi aceia. Am vorbit și cu antrenorii Științei, i-am felicitat pentru ce au făcut în Cupa Challenge, iar părerea mea e că astăzi noi am fost mai buni.”
Întrebat unde crede că s-a decis soarta jocului, antrenorul formației UCM HC Caraș-Severin a răspuns: ”Cred că la capitolul dăruire. Noi ne-am dorit foarte mult cele două puncte și am fost împinși de la spate de un public care este tot timpul lângă noi la meciurile de acasă.”
Referitor la șansele Științei în dubla manșă cu Cimos Koper din Cupa Challenge, Gligore Czari a declarat: ”Niciun joc nu seamănă cu celălalt, eu le cer întotdeauna jucătorilor mei ca, indiferent de adversar, să jucăm tot timpul cu gândul la victorie. Aceeași treabă știu că o fac și antrenorii echipei băcăuane și eu sper să le imprime asta jucătorilor. Este șansa lor de a ajunge într-o finală de Challenge Cup și să aducă o cupă europeană în România, fiindcă au trecut câțiva ani buni de când nu s-a mai întâmplat asta.”

Foto: radio-resita.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.