Fotbal, Liga a III-a: Avancronica etapei a XXI-a


CSM FOCȘANI – FCM BACĂU (vineri, ora 17, livescore BacaulSportiv.ro)
Lidera seriei I se deplasează la Focșani, pe terenul unei formații aflate în lupta pentru evitarea retrogradării. Teoretic, un meci ușor, practic, rămâne de văzut în ce măsură vrâncenii vor putea să pună probleme singurei echipe neînvinse din serie. Asta va depinde foarte mult și de modul în care Gheorghe Poenaru va ști să-și țină elevii ”în priză”, după desprinderea la 3 puncte de rivalii de la SC. Meciul va fi arbitrat la centru de bucureșteanul Cristian Georgescu, care va fi ajutat de concitadinul său Cosmin Vatamanu și de oneșteanul Lucian Moldovanu. În tur, FCM Bacău s-a impus cu 3-0.

SC BACĂU – AEROSTAR BACĂU (vineri, ora 17, livescore și live text pe BacaulSportiv.ro)
Vicelidera seriei I nu a mai cunoscut gustul victoriei și al golului marcat de două etape, fapt care a costat-o îndepărtarea de prima poziție. Dar, cum bătălia pentru promovare nu e în totalitate pierdută, iar matematic șansele par intacte, formația lui Ciprian Panait va încerca să spargă seria ineficacității. De partea cealaltă, Aerostarul n-a câștigat niciun joc în acest an și simte sub tălpi nisipurile mișcătoare ale clasamentului. Există, așadar, toate premisele pentru un meci deschis, cu multe goluri. Partida va fi arbitrată la centru de gălățeanul Aurelian Macovei, care va fi ajutat de concitadinul său Alexandru Vișan și de Maricel Dragomir, din Brăila. În tur, SC Bacău a câștigat cu 4-1.

Celelalte meciuri ale etapei: Rapid CFR Suceava – CSM Pașcani, Politehnica Galați – Ceahlăul II Piatra Neamț, Cetatea Tg. Neamț – Petrotub Roman și Luceafărul Mihai Eminescu – Oțelul II Galați (amânat pentru 19 aprilie).

2 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a: Avancronica etapei a XXI-a”

  1. Declaratiile managerului C.Panait date dupa derby-ul de pe „Letea” sunt pentru adormirea adversarului (FCM-ului). Este greu de crezut ca poate pierde jocul de pe Aerostar avand in vedere media de varsta a jucatorilor lui Gogu Munteanu si Gh.Chitic, jucatori fara experientza. „Mesagerul” are shanse reale sa se bata in continuare cu FCM lucru ce ne face sa credem cu depune armele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.