Ionuț Rotaru: ”Va trebui să ne facem jocul, indiferent de atmosfera din sală”


Cu numai patru ore înaintea returului cu ØIF Arendal, am realizat un scurt interviu cu cel mai bun jucător al partidei-tur, conducătorul de joc al Științei, Ionuț Rotaru.
Rep.: Care e atmosfera în rândul jucătorilor Științei ?

Ionuț Rotaru: Atmosfera e bună, așa cum ar trebui să fie înainte de fiecare meci și mergem cu gândul să scoatem un rezultat cât mai bun. Totul va depinde de forma de moment de la ora meciului.

Rep.: Gazdele au făcut apel la suporteri să umple sala și să facă zgomot cel puțin la fel cum a fost la Bacău. V-ar putea influența lucrul ăsta ?

I.R.: Sigur că ei, văzând atmosfera de la Bacău, pe care o întâlnești în puține orașe, vor să creeze o presiune în plus. Noi suntem, însă, profesioniști și va trebui să trecem peste acest dezavantaj. Noi trebuie să ne facem jocul indiferent de ce e în sală.

Rep.: Arbitrii meciului cu Arendal sunt aceiași care v-au arbitrat anul trecut la Zaporoje, în returul cu Motor (câștigat de Știința cu 29-26). Poate fi ăsta un semn bun ?

I.R.: Nu știu dacă avem noi mare treabă cu arbitrii, fiindcă odată ce au luat o decizie, aceasta nu mai poate fi întoarsă. E posibil să fie și ăsta un semn bun, însă totul depinde doar de noi.

Rep.: În final, te rog să transmiți un mesaj suporterilor care așteaptă cu sufletul la gură o calificare în premieră în semifinalele Cupei Challenge.

I.R.: În primul rând, vreau să le mulțumesc pentru că sunt alături de noi meci de meci și noi sperăm să le aducem o bucurie cât mai mare în suflet după fiecare joc. Dacă n-ar fi ei, ar fi o cu totul atmosferă, felul în care ne încurajează la fiecare partidă ne dă mereu încredere.

Foto: stiintahandbal.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.