Eliodor Voica: ”Am fost norocoși că ne-am calificat”


Încă tensionat la finalul partidei cu ØIF Arendal, antrenorul principal al Științei a declarat: ”Pot să spun că a fost destul de greu și vreau să fac mențiunea de rigoare: noi ne-am făcut meciul mai greu. Am avut foarte multe ratări de la semicerc, 14 sau 15, și în condițiile astea ne putem considera norocoși că ne-am calificat. Pe final, pe fondul câtorva ratări și a unor eliminări luate ușor, ei s-au distanțat și la 6 goluri, dar noi am revenit în special datorită lui Ghiță, despre care pot să spun că a făcut diferența.”
Întrebat dacă a avut vreun moment emoții că ar putea pierde calificarea, Eliodor Voica a spus: ”Sincer să vă spun, nu m-am gândit la asta, eu mă gândesc la faptul că trebuie să ne îmbunătățim jocul, să abordăm fazele cât se poate de pragmatic și corect.” Antrenorul Științei a adăugat: ”Consider că echipa merită felicitată și cred că mă pot exclude pe mine, fiindcă această calificare nu-mi aparține mie, ci este rodul muncii celor dinaintea mea și a echipei îndeosebi.” Eliodor Voica a mai precizat că nu are nicio preferință pentru viitoarea adversară din semifinale: ”Nu am nicio preferință, sunt toate echipe bune, de valori apropiate.”

Un comentariu la „Eliodor Voica: ”Am fost norocoși că ne-am calificat””

  1. UN BUN PROFESIONIST PUNE DEGETUL PE RANA ASA VEDEM LA FINALUL UNEI CALIFICARI UNDE IMBUNATATIM UNDE SCHIMBAM CEVA.AVEM SI SCUZE CA ACEASTA PERIOADA A FOST CU MECIURI DE TOP SI ESTE OMENESTE CA OBOSEALA ISI SPUNE CUVANTUL .CRED CA VOI DRAGII NOSTRI CA VIITORI CAMPIONI VETI TRECE MAI TARZIU USOR PESTE TOATE GREUTATILE ACESTUI JOC. HAI STIINTA HAI BACAUL !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.