O nouă ”întâlnire pe nevăzute”: ȘTIINȚA MD BACĂU – ØIF ARENDAL (sâmbătă, ora 17.30, 10 lei biletul, livescore pe BacaulSportiv.ro)


Știința Municipal Dedeman Bacău se pregătește pentru cel de-al treilea sfert de finală din Challenge Cup. De data aceasta, cu prima manșă pe propriul teren iar ăsta poate fi un semn bun, fiindcă precedentele două calificări au fost pierdute acasă, la limită. Există o singură problemă, însă, care s-a perpetuat la fiecare tur al actualei ediții de cupe europene: băcăuanii nu știu mai nimic despre viitoarea adversară, deși ar fi fost timp berechet pentru trimiterea unui cameraman la un meci al norvegienilor. Cu un nou antrenor principal de două săptămâni și jumătate, Știința abordează partida cu încredere și un moral bun, venind după cinci victorii consecutive în jocurile oficiale. Întrebat de ziariștii norvegieni, ce rezultat ar fi bun pentru băcăuani în această primă manșă, Eliodor Voica a răspuns: ”E clar că o victorie. La ce diferență? E greu de spus, poate la 5, la 2 sau chiar la un gol diferență.”
ØIF Arendal a sosit la Bacău vineri seara și nu va mai efectua niciun antrenament de acomodare în Sala sporturilor sâmbătă dimineața, deoarece la ora la care ar fi dorit norvegienii să se antreneze este programat meciul de volei masculin dintre Știința Bacău și CSS CFR București. Singura problemă de lot a oaspeților este accidentarea lui Knut Martin Johnsen. Este prima pentru prima dată când echipa din Arendal joacă un meci oficial în afara Norvegiei și, din acest punct de vedere, experiența europeană anterioară a jucătorilor băcăuani, coroborată cu publicul pătimaș care sperăm să umple sala, pot constitui un avantaj decisiv pentru Știința.
Partida dintre Știința Municipal Dedeman Bacău și ØIF Arendal va fi arbitrată de un cuplu israelian alcătuit din Shlomo Cohen și Yoram Peretz. Observatorul întâlnirii va fi grecul Efstratios Kyriakoulias.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.