Start cu dreptul: Știința Bacău – CSMU Craiova 3:0 (25-23, 25-11, 25-13)


Voleibalistele de la Știința Bacău și-au adjudecat fără mari probleme prima manșă din Faza I a play-off-ului Diviziei A1 la volei feminin, după un meci în care doar în primul set băcăuanele au avut emoții. Echipa gazdă a început în forță, a avut 7-0, după care a intervenit probabil relaxarea și oltencele s-au apropiat la 8-7, iar după cel de-al doilea time-out tehnic au luat și conducerea, 16-20. Setul părea în pericol pentru Știința, dar antrenorul Florin Grapă a introdus-o pe Viktoria Polishchuk care, orice s-ar spune, a întors soarta jocului, iar băcăuanele s-au impus la limită. În următoarele două seturi, gazdele nu s-au mai jucat cu focul, au evoluat precis și au câștigat fără emoții în fața unei echipe care a deplasat la Bacău doar 8 jucătoare.

ȘTIINȚA: Nițulescu (Polishchuk), Iosef (Lupu), Herlea, Faleș, Bunea (Purice), Elisei. Libero – Manu. Antrenor: Florin Grapă.
CSMU CRAIOVA: Akiko, Rogojinaru, Zanfir, Hambele, Rusu, Constantinescu (Popovici). Libero – Pașca.

La final, Florin Grapă a pus primul set mai echilibrat pe seama relaxării elevelor sale și a afirmat că și-ar dori să joace în semifinale cu Unic Piatra Neamț.
De cealaltă parte, Pușa Dina a precizat că a fost lipsită de aportul a trei junioare, care participă la un turneu semifinal, și a spus că o vede pe Știința campioană în acest sezon. Antrenoarea Craiovei a adăugat că, având în vedere că este moldoveancă la origine, își dorește ca echipa băcăuană să ia titlul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.