Succes pe final de meci: CSM Pașcani – S.C. Bacău 0-1 (0-0)


S.C. Bacău a obținut o victorie prețioasă în deplasarea de la Pașcani, pe terenul unei formații care nu mai cunoscuse înfrângerea pe propriul teren în această ediție de campionat. Golul victoriei oaspeților a fost reușit de Ungureanu, în minutul 85, acesta scăpând singur spre poarta adversă și învingându-l pe portarul pășcănenilor.
Referitor la acest meci, antrenorul băcăuan Ciprian Panait ne-a declarat: ”A fost un meci pe care l-am jucat la câștig de la început, numai că am avut o primă repriză mai slabă, deoarece eram presați de rezultat și atunci această presiune s-a simțit în jocul nostru. Am început prost primele 10-15 minute, după care am inversat raportul de forțe de pe teren și am început să jucăm din ce în ce mai bine. Spre finalul primei reprize au apărut și ocaziile, dar am ratat foarte mult și în a doua repriză. Sunt mulțumit de jocul și de atitudinea echipei, chiar dacă am avut un început mai slab de meci. Am întâlnit o echipă puternică și eu zic că, în afară de FCM Bacău, ar putea fi mult mai sus. Terenul a fost foarte bun, ne-a permis să ne facem jocul și sunt foarte bucuros că am câștigat.”
În echipa băcăuană a debutat cea mai recentă achiziție, Laurențiu Dumitru, adus de la FC Brașov, care a evoluat circa 30-35 de minute și despre a cărui prestație antrenorul Ciprian Panait a spus: ”În momentul în care a intrat pe teren, s-a cunoscut că e un jucător de mare valoare și cu experiență. Pe de altă parte, s-a cunoscut și lipsa lui de jocuri, fiindcă ultimul lui meci a fost în octombrie, la FC Brașov – Poli Timișoara.”

S.C. Bacău a evoluat la Pașcani în următoarea formulă: Satco – Răduțoiu (Petrea), Matei, Adăscăliței, Dobârceanu – Pintea (Scwartz), Bamba – Vasiliu (Miron), Drăgan, Pricop (L. Dumitru) – Ungureanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.