Scor fluviu:Știința MD Bacău- Școala Nr.3 Adjud 46-28 (23-13)


Echipa de juniori a Științei continuă șirul neîntrerupt de victorii din Seria A a Campionatului national de handbal masculin rezervat juniorilor I, ajungând la cota 11. Duminică, „victime” le-au fost handbaliștii Școlii Nr.3 Adjud, ocupanta poziției a treia în clasament. Beneficiind și de aportul interului stânga Bogdan Moisă, proaspăt transferat de la CSȘ Bacău, handbaliștii lui Nicolai Gomeniuc au defilat în fața adversarilor. Cei din Adjud s-au aflat o singură dată la cârma jocului, atunci când au deschis scorul, după care aceștia s-au aflat într-o continuă cursă de urmărire a „studenților”, însă diferența de scor dintre cele două echipe creștea treptat. Desprinderea decisivă s-a produs începând cu minutul 15 când, de la scorul de 11-7 pentru Știința, s-a ajuns la 20-10 în minutul 25, scorul pauzei fiind de 23-13. Repriza secundă a fost una fără istoric. Handbaliștii moldoveni ai Științei au menținut distanța de zece goluri între ei și oponenții lor, reușind chiar să o și mărească: 33-22 (’41), 37-22 (’48), 40-24(’52). Scorul final a fost 46-28, gazdele reușind să-și refacă astfel media de 40 goluri pe meci, medie stricată etapa precedentă în deplasarea de la Vaslui. De remarcat a fost evolutia portarului Șanin, precum și a centrului Vartic.

Handbaliștii Stiinței vor sta în etapa următoare, urmând să evolueze în ultima etapă a sezonului regulat la Botoșani, împotriva celor de la LPS, pe 24 martie.

Știința: Șanin 12 interv., Garasciuc 4 – Burbulea 9, Vartic 9, Carali 8, Șipulin 5, Zacaciurin 4, Jidobin 3, Moisă 3, Anghelov 3, Cebotari 2, Macovchin.

Școala Nr.3 Adjud: Groza, Ungureanu, Irafpe – Chiper 7, Tănase 7, Roban 6, Paharnicu 3, Dorneanu 3, Cojocaru 1, Ailenei 1, Gramatic, Cîrîc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.