Lupte în noroi: S.C. Bacău – Rapid CFR Suceava 2-0 (2-0)


Pe un teren pe care parcă se revărsase un tsunami cu noroi, Sport Club Bacău a obținut o victorie meritată în fața singurei echipe care o învinsese în acest campionat. Deși a atacat în prima repriză în jumătatea de teren care prezenta doar ușoare urme de gazon, echipa băcăuană a izbutit să înscrie de două ori în interval de trei minute, rezolvând meciul încă din minutul 18.
În minutul 15, în urma unei acțiuni prelungite de atac a gazdelor, balonul a ajuns la Pricop, care a deschis scorul cu un șut frumos, sub transversală. Trei minute mai târziu, Gafița a șutat de la 20 de metri, portarul Pascal a respins defectuos, iar Petrea a trimis, din unghi, în poarta goală. Deși au dominat categoric prima repriză, băcăuanii nu au mai reușit să înscrie, retrăgându-se în defensivă în mitanul secund, când s-a jucat din nou în cea mai mare parte a timpului pe mocirlă. Deși au controlat repriza a doua, sucevenii au fost lipsiți de clarviziune în careul advers și, cu toate că au evoluat în superioritate numerică circa 15 minute, nu au reușit nici măcar golul de onoare.

S.C. BACĂU: Satco – Banu, Adăscăliței, Matei, Dobârceanu – Pintea (61 Geamăn), Bamba – Gafița, Petrea (90 De Grood), Pricop (74 Miron) – Drăgan (82 Dediu). Antrenor: Ciprian Panait.

RAPID CFR: Pascal – Plămadă, Breniuc, Hrimiuc, Spătar – Vaida (81 Barbir), Ghiviziu – Golofca, Zaremba, Pășcănuț (46 C. Ciurlă) – Liutec. Antrenor: Ioan Radu.

Cartonașe galbene: Pășcănuț (2), Breniuc (27), Gafița (71, 79), Ghiviziu (85), Geamăn (88).
Cartonașe roșii: Gafița (79).

Arbitru: Radu Danielenco. Asistenți: Gabriel Nuțu și Andrei Mateescu (toți din Ploiești).

Un comentariu la „Lupte în noroi: S.C. Bacău – Rapid CFR Suceava 2-0 (2-0)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.