A șaptea victorie externă: CS Panciu – FCM Bacău 1-2 (1-2)


FCM Bacău rămâne lideră, după ce și-a trecut în cont un nou succes în deplasare, de data aceasta la Panciu. Băcăuanii au deschis scorul în minutul 8, printr-o execuție magistrală a lui Doboș, care a executat o lovitură liberă de la 20 de metri direct la vinclu. Un sfert de oră mai târziu, gazdele au egalat tot printr-un gol frumos, realizat de Costin. Golul victoriei oaspeților a fost reușit de Eudean, cu un șut de la 16 metri, deviat de un fundaș advers. În minutul 75, Boghian a ratat o lovitură de la 11 metri, șutul său fiind parat de portarul gazdelor.
”A fost un meci foarte disputat, desfășurat pe un teren destul de greu și mă bucur că până la urmă a ieșit bine pentru noi. Acest rezultat pozitiv este foarte bun pentru moralul echipei și vom aborda cu multă încredere meciul de săptămâna viitoare cu Poli Galați”, ne-a declarat președintele FCM Bacău, Daniel Scânteie.

Antrenorul Gheorghe Poenaru a utilizat următoarea formație: Stamatin – Mihălăchioae (66 Luncanu), Ursu, Lozneanu, Codreanu – Șt. Apostol (90 Bursuc), Apostu – Vraciu (76 Menghia), Doboș (83 Taban), Eudean – Boghian.

Celelalte rezultate ale etapei: S.C. Bacău – Rapid CFR Suceava 2-0 (2-0), FCM Onești – Oțelul II Galați 2-1 (1-1), Cetatea Tg. Neamț – Aerostar Bacău 1-1 (1-1), Politehnica Galați – CSM Pașcani 2-0 (1-0). Partida Luceafărul M. Eminescu – CSM Focşani se dispută sâmbătă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.