Măcălău peste toți: U16 Bacău – U16 Brăila 5-0 (4-0)


Selecționata U16 a județului Bacău a debutat duminică în faza a doua a Campionatului național, surclasând pe teren propriu selecționata județului Brăila, scor 5-0. Partida, programată să se dispute inițial pe terenul Lucrețiu Avram, s-a desfășurat în cele din urmă pe Stadionul Municipal. Pe un teren aproape înghețat și acoperit în întregime cu zăpadă, tinerii fotbaliști pregătiți de Ștefan Apostol și Corneliu Codreanu nu au avut nicio emoție în fața mult mai modeștilor adversari din Brăila. Privați de aportul lui Țupală, dar cu un Măcălău într-o formă de zile mari, băcăuanii au deschis scorul încă din minutul 2, prin nimeni altul decât Măcălău. Șase minute mai târziu, Dănilă a ridicat scorul la 2-0 din pasa aceluiași Măcălău. Minutul 26 a însemnat 3-0 pentru băcăuani, Măcălău înscriind cu un șut plasat la colțul lung al porții brăilene. Scorul pauzei a fost stabilit de Lupu, care a înscris cu capul din centrarea omniprezentului Măcălău. În a doua repriză, tinerii fotbaliștii băcăuani au ridicat piciorul de pe accelerație, înscriind un singur gol, prin Ramon Gheorghe din lovitură de pedeapsă.
Selecționata băcăuană debutează astfel cu dreptul în faza a doua a competiției, unde evoluează într-o grupă din care mai fac parte selectionațele județelor Neamț și Galați.

Bacăul a evoluat în formula: Petrariu – D.Filip, Pavel, Popa, Avram – R. Gheorghe (Mișca), Cl. Filip, Scânteie (Vlad), Dănilă – Măcălău (Artenie), Lupu (Bucur).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.