Handbal, juniori I / Au rămas neînvinși: LPS Vaslui – Știința MD Bacău 24-25 (16-15)


Juniorii de la Știința Municipal Dedeman Bacău au jucat duminică, la Vaslui, cel mai greu meci din actualul sezon, pe terenul ocupantei locului al doilea din seria A. Partida a fost pe muchie de cuțit, ambele echipe succedându-se la conducere pe tabela de marcaj. Gazdele conduceau cu 23-22 cu 5 minute înainte de final, băcăuanii au marcat de două ori consecutiv, vasluienii au egalat, iar Știința a înscris golul victoriei în minutul 58. LPS Vaslui a avut ultimul atac, dar a trimis balonul pe lângă poartă, astfel încât echipa băcăuană rămâne neînvinsă și își continuă marșul triumfal către turneul semifinal. De notat și faptul că Știința a suferit 5 eliminări de 2 minute în partida de la Vaslui, față de numai una a gazdelor.
Antrenorul Nicolai Gomeniuc a folosit următoarea echipă: Șanin, Garasciuc – Zacaciurin 9, Vartic 4, Jidobin 4, Șipulin 3, Carali 2, Beleaev 1, Burbulea 1, Cebotari 1, Anghelov, Macovchin.

Și CSS Bacău a învins în deplasare în etapa a XI-a a Campionatului național rezervat juniorilor I, impunându-se cu 31-25 pe terenul celor de la LPS Iași. Duminică, 13 martie, ambele echipe băcăuane vor evolua pe teren propriu, Știința cu Școala nr. 3 Adjud, iar CSS cu LPS Suceava.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.