Andra Cojocaru a adus un nou titlu național Bacăului


Cea de-a doua zi a ”naționalelor” de atletism în sală pentru juniori III a adus Bacăului un nou titlu, de data aceasta în proba feminină de înălțime, unde Andra Cojocaru (CSS Bacău) a ocupat primul loc, cu o săritură de 1,60 metri. Andra a reușit un concurs foarte bun, trecând din prima la 1.45, 1.50, 1.55 și 1.60, egalându-și recordul personal și ratând de puțin cele trei tentative la 1.65 metri.
O altă medalie băcăuană a fost obținută în proba de ștafetă 4 x 200 de metri, echipa CSS Bacău (Elena Lupu, Andreea Sachelaru, Cristina Hârbu, Bianca Romașcanu) izbutind să se claseze a doua, alergând distanța în 1:54.70.
În proba masculină de 1500 de metri, Iulian Laslău (SCM Bacău) a ratat de puțin podiumul, clasându-se al patrulea, cu timpul de 4:27.29. Tot al patrulea a sosit și Ștefan Bordei (CSS Bacău, CSM Onești) în finala probei de 60 m garduri, cu timpul de 8.92.
Bilanțul Bacăului la această ediție a ”naționalelor” pentru juniori III este: 3 medalii de aur (Andrei Melnicescu la lungime și 60 m și Andra Cojocaru la înălțime), una de argint (ștafeta feminină de 4 x 200 m a CSS Bacău) și una de bronz (Iulian Laslău la 800 m).
Vom reveni cu o amplă galerie foto din ziua a doua de concurs.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.