Iulian Popa (director sportiv FCM Onești): ”Nu știu, mă depășește situația”


Directorul sportiv al echipei care a oferit un trist spectacol vineri pe stadionul ”Municipal” din Bacău nu a făcut notă discordantă. ”Nu știu ce s-a întâmplat, mă depășește situația, de acuma o să mă interesez.” Asta, la circa jumătate de oră după încheierea meciului. Întrebat dacă e posibil să fi fost sabotat de jucători, Popa a răspuns: ”E și asta o variantă”.
Cert e că FCM Onești a avut nu mai puțin de 10 jucători indisponibili pentru partida cu FCM Bacău, 5 accidentați și 5 fără drept de joc, fiind împrumutați tocmai de la adversara de vineri. Strategii care au făcut uitate buletinele nu au avut măcar inspirația să le spună jucătorilor să se dea loviți la 3-0. Ca o curiozitate, pe 22 octombrie 2010, FCM Onești a câștigat la Panciu cu același Ionuț Ignat la centru, iar atunci, surpriză!, juniorii oneșteni au prezentat documentele de identitate.

Un comentariu la „Iulian Popa (director sportiv FCM Onești): ”Nu știu, mă depășește situația””

  1. In orice domeniu de activitate timpul rezolva multe necunoscute. În cazul fostei grupări FCM Onesti zicala (sau sfatul bătrânesc) s-a adeverit ca o mănuşă. Unele persoane contestau prezenţa în anturajul echipei (şi mai ales în funcţii de conducere) a numiţilor Iulian Popa şi Mitroi Ovidiu. Vehemenţa contestatarilor consta în exprimarea deschisă cu expresii de genul: „sunt doi oameni dubiosi si retrograzi” ; sau „au venit aici ptr furaciuni”. Prezenta ÎNCĂPĂŢÂNATĂ a celor doi in anturajul grupării a dus la fatalitate. Începând cu luna august (2011) Onestiul nu mai are nici o grupare fotbalistică. Nici măcar în campionatul judeţean. Pe unde au călcat cei doi manglitori s-a uscat şi iarba. Păcat , păcat pentru lăudabilul proiect al celor 3-4 iniţiatori lansat în 2008. Acest com mi-a fost inspirat de faţa şi eschivarea lui I.Popa de a da un răspuns care-l caracterizează perfect şi în viaţa de toate zilele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.