Recital băcăuan pe scena europeană !

După trei luni de pauză, Sala Sporturilor a simțit din nou parfumul european al Cupei Challenge la handbal masculin! Astfel, sâmbătă, sala băcăuană a găzduit manșa retur a optimilor Cupei Challenge la handbal masculin dintre Știința Băcău și RK Rudar Pljevlja din Muntenegru.
Primii care au pășit pe parchetul Salii Sporturilor din Bacău au fost muntenegrenii, urmați la scurt timp de către Marius Bondar și coechipierii săi. Muntenegrenii au comis si o „boacănă” în timpul încălzirii: masivul inter muntenegrean Koćalo i-a trimis o minge direct în cap coechipierului portar Anđelić. Acestuia din urmă i-au fost necesare câteva minute să își revină din șocul puternicei lovituri primite. În tot acest timp, tribunele sălii băcăuane începeau să fie ocupate de suporterii nerăbdători să-și vadă favoriții la lucru. Meciul de astăzi a avut parte și de un oaspete surpriză, în persoana mascotei Științei. Un leu, pe cât de războinic pe atât de amuzant, făcând deliciul copiilor prezenți în tribunele sălii. Aceasta a făcut primii pași în Sala Sporturilor în aplauzele publicului prezent, salutând apoi fiecare component al echipei muntenegrene.

Ca de fiecare dată, publicul băcăuan a fost la înalțime! „Înarmat” cu materialele promoționale primite la achiziționarea biletelor, acesta a așteptat cu nerăbdare fluierul de start al meciului. Majoretele, nelipsite la meciurile europene, au contribuit și ele la atmosfera de meci mare. Intrarea pe teren a echipelor a fost cea tradițională: „studenții” băcăuani ținând de mână câte un copil, au avut în frunte mascota oficială iar oaspeții nu au mai fost „văduviți” ca predecesorii lor, ținând și ei de mână câte o fetiță îmbracată în echipamentul Științei. Evoluția excepțională a handbaliștilor băcăuani a fost răsplătită pe măsură, publicul încurajându-i neîncetat. Iar în momentele când suporterii păreau că au luat o mică pauză, crainicul sălii a fost în mare formă, îndemnându-i să își susțină și mai tare favoriții.

Finalul meciului a fost unul deosebit. Din tribune a început o ploaie de confetti, urmată de tradiționalul salut la mantinelă. Iar pentru a salva amintirea celei de-a treia calificări consecutive în sferturile Challenge Cup, întreaga echipă băcăuană împreună cu majoretele și mascota clubului, s-au fotografiat în aplauzele publicului!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.