Cotidianul „ARENA”: Românii au fost prea tari pentru „mineri”


Cotidianul sportiv muntenegrean „ARENA”, care apare la Podgorica, a publicat în ediţia de duminică, 20 februarie, un articol dedicat partidei dintre RK Rudar Pljevlja şi Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, contând pentru optimile de finală ale Cupei Challenge la handbal masculin. Conform ziaristului care a asistat la meci, echipa băcăuană a fost un adversar prea tare pentru „mineri”, aşa cum li se spune handbaliştilor din Pljevlja.
Conform cotidianului care apare la Podgorica, jucătorii muntenegreni s-au luptat exemplar, dar nu au putut face faţă unui adversar net superior. Articolul dedicat meciului de la Pljevlja concluzionează că Ştiinţa Bacău este practic calificată în sferturile Cupei Challenge, iar returul din România va fi doar o formalitate.
Referitor la echipa muntenegreană, trebuie spus că, din cei 11 jucători anunţaţi iniţial că pleacă de la RK Rudar, cinci s-au întors şi au şi evoluat împotriva Ştiinţei. Cât despre echipa băcăuană, aceasta a plecat duminică la ora 9 din Pljevlja către Podgorica, de unde vor zbura către România, via Viena, sosirea la Otopeni fiind prevăzută în jurul orei 20.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.