Vor revanşa: Unic Piatra Neamţ – Ştiinţa Bacău (sâmbătă, ora 18)


Derby-ul etapei a XVI-a din Divizia A1 la volei feminin se dispută la Piatra Neamţ, acolo unde Ştiinţa Bacău va da piept cu singura formaţie care a învins-o în această ediţie de campionat. Un motiv suficient pentru voleibalistele băcăuane să-şi dorească victoria cu orice preţ, pentru a rămâne în fotoliul de lidere ale primei ligi feminine de volei. De altfel, la finalul jocului din tur, antrenorul Florin Grapă anunţa deja dorinţa de revanşă, declarându-se mulţumit de faptul că a obţinut totuşi un punct (a fost 3:2 pentru Unic) şi spunând că în retur ar putea să câştige 3 puncte.
Ştiinţa pare a fi într-o formă mai bună decât adversara sa, reuşind marţi un joc bun la Baku, în timp ce Unic a pierdut oarecum surprinzător în etapa trecută la Târgu Mureş. Partida de sâmbătă seara, dintre Unic Piatra Neamţ şi Ştiinţa Bacău, va fi arbitrată de clujenii Nicolae Cristea şi Tudor Pop.
Celelalte partide ale etapei de sâmbătă: Dinamo Romprest Bucureşti – Pro-Volei Botoşani (12.00), CSM Sibiu – Tomis Constanţa (12.00), U Cluj – CSU Medicina Tg. Mureş (13.00) şi CSM Bucureşti – CSM Lugoj (19.00). Evoluţia scorului din toate meciurile va putea fi urmărită live pe handbalvolei.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.