Misiune imposibilă: Igtisadchi Baku – Ştiinţa Bacău (marţi, ora 14)


Voleibalistele de la Ştiinţa Bacău au zburat în Azerbaidjan pentru returul optimilor Cupei Challenge, împotriva puternicei multinaţionale Igtisadchi Baku. Sigur că rezultatul şi aspectul primei manşe nu prea lasă loc de îndoială asupra echipei care va trece în sferturile de finală ale competiţiei, gazdele de marţi fiind net favorite. Cu toate acestea, băcăuanelor le rămâne să arate că evoluţia bună din primele două seturi din jocul de la Bacău n-a fost întâmplătoare şi să izbutească la Baku ceea ce n-au reuşit acasă. Un lucru e cert: Ştiinţa nu a depus armele, după cum a spus antrenorul Florin Grapă. „Mergem la Baku să jucăm, în niciun caz să stăm pe spate, ne vom bate până la capăt. Ştiu că va fi obositor, dar sper să conteze şi să ne ajute faptul că jucăm cu o echipă bună înaintea unui meci important cum este cel de la Piatra Neamţ”, a spus tehnicianul Ştiinţei.
Delegaţia băcăuană a ajuns la Baku luni dimineaţă, este cazată la hotelul „Miraj Inn” din capitala Azerbaidjanului, primul antrenament fiind efectuat în aceeaşi zi la prânz.
Partida Igtisadchi Baku – Ştiinţa Bacău se va disputa marţi, de la ora 14 (ora 16 la Baku), şi va fi arbitrată de Marek Lagierski (Polonia) şi Alexander Tubylov (Rusia).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.