Jan de Brandt (antrenor Igtisadchi Baku): „Vom trata jocul cu Ştiinţa Bacău cât se poate de serios”


Puternica formaţie azeră Igtisadchi Baku şi-a angajat, în luna decembrie a anului trecut, un antrenor cu firmă, este vorba de belgianul Jan de Brandt, cel care a condus-o pe Fenerbahce Istanbul până în finala ediţiei trecute a Champions League. După antrenamentul susţinut de Igtisadchi marţi seara, tehnicianul belgian a acceptat să ne acorde un interviu referitor la partida de miercuri.
Rep.: Ce credeţi că va fi în meciul de miercuri ?
Jan de Brandt: Vom vedea, ceea ce ştiu e că echipa noastră e într-o formă foarte bună. Ne-am pregătit foarte bine în ultima săptămână, când am fost la Istanbul în cantonament şi am susţinut acolo câteva jocuri de pregătire. Eu cred că echipa este pregătită pentru acest meci de cupă europeană.

Rep.: Aţi văzut vreun meci cu viitoarea adversară ?
JdB: Desigur, în vremurile de azi trebuie să fim informaţi şi suntem pregătiţi pentru acest joc.

Rep.: Ce credeţi despre echipa română, vă e teamă de vreo jucătoare anume ?
JdB: Nu, nu mi-e teamă de nimeni, dar trebuie să avem grijă de orice. Nu avem voie să ne relaxăm la niciun joc, deoarece în această ediţie de Challenge Cup trebuie să câştigi ambele jocuri pentru a merge mai departe. Nu ne permitem să ne relaxăm aici şi apoi să vedem ce s-o mai întâmpla. Prefer să câştig ambele jocuri, fiindcă în setul de aur nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla, fiindcă sunt doar 15 puncte şi e mai bine să evităm aşa ceva.

Rep.: Credeţi că Ştiinţa e mai puternică decât echipele eliminate de Igtisadchi până acum ?
JdB: Mi-e greu să spun, eu am venit doar în decembrie la Baku şi am jucat cu o echipă sârbă care nu era foarte puternică şi, în plus, am disputat ambele partide pe teren propriu. Cred că echipa din Bacău va fi mai tare, dat fiind faptul că a ajuns până aici şi a eliminat o echipă franceză, de aceea vom trata acest joc cât de poate de serios.

Rep: Sunteţi pentru prima dată în România ?
JdB: Nu, am fost anul trecut, când antrenam echipa Fenerbahce şi am jucat cu Metal Galaţi, aşa că ştiu câte ceva despre voleiul românesc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.