ACSMU Poli Iaşi – FCM Bacău 3-2 (1-1), în meci amical


FCM Bacău a pierdut la limită amicalul susţinut marţi după-amiază, în Dealul Copoului, cu divizionara secundă ACSMU Poli Iaşi. Gazdele au deschis scorul în minutul 12, prin Tene, care a transformat un penalty acordat în urma unui fault comis de Bursuc. În minutul 35, băcăuanii au egalat, tot în urma unei lovituri de pedeapsă, după un fault asupra lui Vraciu. A executat Boghian, portarul ieşean a respins până la Luncanu, care a expediat balonul în plasă pentru 1-1.
După pauză, echipa gazdă a punctat de două ori, prin Gado (min. 50) şi Cl. Tudor (min. 57), băcăuanii izbutind să reducă din diferenţă cu un sfert de oră înainte de final. Atunci, Doboş a reuşit un nou gol de excepţie, cu un şut în diagonală la vinclu, de la circa 20 de metri. Rezultat final, ACSMU Poli Iaşi – FCM Bacău 3-2 (1-1).
„A fost un meci bun de pregătire, cu o echipă Iaşiului aflată în căutări, cu mulţi jucători în probe. Cât despre echipa noastră, aceasta a continuat evoluţiile bune şi sperăm ca după aceste meciuri reuşite să vină şi rezultatele pozitive”, ne-a declarat Daniel Scânteie, preşedintele FCM Bacău.

Antrenorul Gheorghe Poenaru a trimis în teren următoarea formaţie: Stamatin – Codreanu, Mihălăchioae, Bursuc, Eudean – Lipovanu, Taban, Întuneric, Luncanu – Vraciu, Boghian. În repriza secundă au mai evoluat: Roca, Doboş, Vl. Pavel, Hurdubei, Curiliuc, Menghia şi Apostu.

Următorul amical susţinut de FCM Bacău va avea loc vineri, de la ora 11, la Bacău, cu Ceahlăul II Piatra Neamţ, locaţia urmând a fi stabilită în funcţiile de condiţiile meterorologice.

2 comentarii la „ACSMU Poli Iaşi – FCM Bacău 3-2 (1-1), în meci amical”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.