„Cupa Măgura” la judo


Sâmbătă a avut loc la Tg. Ocna „Cupa Măgura” la judo, competiție desfășurată sub excelenta organizare a clubului CSM Onești, reprezentat de Cristinel Pantaru. Concursul s-a bucurat de prezenţa a nu mai puţin de 12 echipe, printre care s-au numarat și cei de la CS Dinamo Bucureşti, Bacăul fiind reprezentat de trei echipe: Palatul Copiilor, Sport Club Municipal și Bronx Bacău.
Echipele băcăuane s-au descurcat mai mult decât onorabil, fiecare club întorcându-se cu cel puțin două medalii după cum urmează:
– echipa Palatului Copiilor, condusă de Aurel Chelaru, s-a clasat pe locul patru;
– echipa Sport Club Municipal, condusă de Constantin Manole s-a clasat pe locul șase, înregistrând următoarele rezultate: Sorin Pavel și Andrei Nechita- medalii de bronz, Mariana Pavel și Alexandra Nemțeanu- medalii de argint, Daniela Marin și Beatrice Neculce- medalii de aur;
– echipa Bronx Bacau, condusă de Daniel Zodian, clasată pe locul opt a obținut două medalii de bronz prin Loredana Pantaru și Melania Calfă.
De lăudat a fost evoluția Mariucăi Cata care a pus serioase probleme favoritelor categoriei 44 kg, băcăuanca avand doar 13 ani, cu mult mai tânără decât adversarele ei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.