RK Rudar Pljevlja a început pregătirile pentru „dubla” cu Ştiinţa


Viitoarea adversară a Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău a început pregătirile în debutul acestei săptămâni, după cum informează cotidianul sportiv muntenegrean „Arena”. Deşi prima ligă de handbal masculin din Muntenegru este întreruptă până pe 19 martie, RK Rudar Pljevlja se antrenează pentru dubla manşă din Challenge Cup, programată în a doua jumătate a lunii februarie.
Dacă e să ne luăm după declaraţia antrenorului Milenko Grujičić, tehnicianul muntenegrean nu pare a fi la curent cu faptul că Ştiinţa a înaintat o ofertă de disputare a ambelor manşe la Bacău, pe 26 şi 27 februarie. Grujičić a declarat că prima partidă cu echipa băcăuană va avea loc la Pljevlja pe 19 februarie şi că nu are nicio informaţie despre viitorii adversari.
Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, RK Rudar Pljevlja ocupă locul 5 în prima ligă din Muntenegru, după 4 victorii, un egal şi 5 înfrângeri.
În privinţa dublei manşe din optimile Challenge Cup, Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău încă aşteaptă un răspuns la oferta pe care a înaintat-o clubului din Pljevlja.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.