EURO 2024 la Bacău ?


Luni şi marţi, hotelul „Helen” din comuna Măgura a găzduit reuniunea conducerii FRF cu membrii afiliaţi din judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Covasna, Harghita.
Au fost prezenţi 37 dintre cei 41 de membri afiliaţi de pe raza celor 10 judeţe participante la consfătuire. A fost făcută o informare referitoare la activitatea curentă a FRF, cu proiectele existente şi cele de viitor.
Mircea Sandu a anunţat că România intenţionează să-şi depună candidatura pentru organizarea turneului final al Campionatului european din 2024, în parteneriat cu Ungaria, în acest sens existând sprijinul Consiliului Investitorilor Străini. „Am aflat că există aici un proiect pentru construirea unui stadion de 30.000 de locuri, iar Bacăul ar putea fi desemnat de Guvern şi Parlament oraş pentru 2024”, a spus preşedintele FRF.
Participant la conferinţa de presă, primarul municipiului Bacău a spus: „Am discutat cu preşedintele Mircea Sandu şi sper ca, în luna iunie, să avem gata proiectul unui stadion de 30.000 de locuri şi nu de 20.000, aşa cum intenţionam iniţial. Sper ca în toamnă să organizăm licitaţia pentru construcţia bazei şi sper să beneficiem de co-finanţare de la bugetul de stat. Eu sper ca Bacăul să aibă unul din cele 6 stadioane care se vor construi pentru Euro 2024.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.