Avancronică: Evreux VB – Ştiinţa Bacău (miercuri, ora 21, livescore pe BacăulSportiv.ro)


Miercuri seara, la 100 de kilometri de Paris, voleibalistele de la Ştiinţa Bacău joacă pentru calificarea în optimile Cupei Challenge. În prima manşă, băcăuanele s-au dovedit net superioare adversarelor, victoria scurtă din turul de la Bacău fiind un argument solid în favoarea echipei noastre.
De partea cealaltă, antrenorul Emmanuel Fouchet a acuzat lipsa de informaţii despre adversare şi a avertizat, în cotidianul „Paris Normandie”, că echipa pe care o pregăteşte speră într-o victorie şi îşi va vinde scump pielea. Scump, dar sperăm să rămână fără ea.
Ca de obicei, Florin Grapă a refuzat călătoria cu avionul, plecând la drum spre Franţa cu autoturismul, urmând să facă joncţiunea cu echipa marţi, în jurul prânzului, la Paris. Să nu uităm că marea dorinţă a antrenorului principal al Ştiinţei e o nouă prezenţă în Final Four-ul Cupei Challenge, deci niciun efort nu e prea mare.
Partida de miercuri seara dintre Evreux VB şi Ştiinţa Bacău va fi arbitrată de spaniolul Jose Luis Arrarte Mira şi de italianul Daniele Rapisarda.
Vom reveni cu corespondenţe din Franţa de la prietenul şi colaboratorul Bacăului Sportiv, Florin Filioreanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.