Volei feminin, Cupa Challenge: ALLEZ, BACĂU ! Ştiinţa Municipal Bacău – Evreux VB (miercuri, ora 17)


După eliminarea din Cupa CEV, suferită în faţa campioanei Germaniei, Ştiinţa Municipal Bacău îşi continuă parcursul european în Cupa Challenge, competiţie în care ar fi trebuit să participe de la început dacă n-ar fi intervenit desfiinţarea Metalului Galaţi. De altfel, marea dorinţă a antrenorului Florin Grapă pentru acest an este o nouă calificare în turneul final al competiţiei.
Echipa franceză, care soseşte marţi seara târziu în Bacău, pare a fi un adversar de alt calibru decât Rote Raben, lucru întărit şi de tehnicianul Ştiinţei, care a apreciat că echipa băcăuană are prima şansă la calificare, chiar dacă meciul decisiv se va juca în Franţa.
În tabăra Ştiinţei nu sunt probleme medicale, astfel încât Florin Grapă va putea alinia cea mai bună echipă pe care o are la dispoziţie şi de la care suporterii aşteaptă un spectacol frumos şi o victorie.
Să sperăm că şi publicul va fi prezent în număr mare miercuri după-amiază, în Sala sporturilor, pentru a le ajuta pe voleibalistele băcăuane în pasul pe care-l au de făcut spre fazele superioare ale competiţiei.
Partida dintre Ştiinţa Municipal Bacău şi Evreux VB va începe miercuri, de la ora 17, şi va fi arbitrată de Ilian Georgiev (Bulgaria) şi Lemonia Moula (Grecia).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.