Un fleac, le-au ciuruit: Ştiinţa Municipal Bacău – Tomis Constanţa 3:0 (27-25, 25-22, 25-22)


Voleibalistele de la Ştiinţa au câştigat de o manieră categorică şi entuziasmantă derby-ul Diviziei A1 la volei feminin, în faţa liderului neînvins, Tomis Constanţa. Elevele lui Florin Grapă au făcut un meci aproape perfect, anihilând cu brio principala gură de tun a adversarelor, Ioana Nemţanu, jucătoare adusă, ironia sorţii, de la Rote Raben Vilsbiburg.
Primul set a început sub semnul echilibrului, până la 7-7, după care constănţencele s-au desprins la 13-17. Băcăuanele au revenit spectaculos şi au câştigat în prelungiri primul set, după un blocaj letal executat de Raluca Purice şi Mihaela Herlea. Cel de-al doilea set a început tot sub semnul echilibrului, după care Tomis s-a desprins la 5-8, dar pe serviciul Roxanei Iosef Ştiinţa a întors tabela. În cele din urmă, gazdele au preluat iniţiativa şi au câştigat la 22. Ultimul set a fost poate şi cel mai spectaculos. La un moment dat, gazdele conduceau cu 19-12, oaspetele au revenit spectaculos la 20-19, însă Ştiinţa a obţinut un succes clar şi fără drept de apel, în faţa unui public entuziast.
ŞTIINŢA: Polishchuk, Purice, Iosef, Herlea, Elisei, Faleş. Libero – Manu. Au mai jucat: Bunea, Niţulescu. Antrenor: Florin Grapă.
TOMIS: Gavrilescu, Majstrovic, Bobi, Neaga, Nemţanu, Vâlcu. Libero – Vujovic. Au mai jucat: Cazacu, Trică. Antrenor: Darko Zakoc.

3 comentarii la „Un fleac, le-au ciuruit: Ştiinţa Municipal Bacău – Tomis Constanţa 3:0 (27-25, 25-22, 25-22)”

  1. Nu inteleg le-am ciuruit ,vad ca a fost atrans tot meciul si apoi daca era asa intreb si eu nu era mai bine miercuri cu nemtoaicele sa spuna asa?Si intreb si eu de ce galeria striga uite campioanele eu stiu ca campioane sunt alta echipa sau la Bacau vinul=apa?

  2. Bravo Bacaul! Eu sut fan UNIC, care a pierdut cu 0:3 in fata Constantei, dupa ce va batuse la voi acasa. Campionatul se joaca, asadar.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.