Le-au deraiat: Ştiinţa Bacău – Rapid CFR Bucureşti 29-22 (16-10)


Ştiinţa Bacău şi-a revenit rapid după usturătorul eşec suferit la Ploieşti şi a învins confortabil fosta colegă de Liga Naţională, Rapid CFR Bucureşti, după un joc pe care l-a controlat în majoritatea lui. După ce feroviarele au ţinut aproape timp de 17 minute, elevele lui Ion Arsene au punctat de 5 ori consecutiv în opt minute, încheind prima repriză cu un avantaj concludent.
În repriza secundă, însă, băcăuanele şi-au amintit că publicul nu trebuie să se plictisească, iar cu circa un sfert de oră înainte de final, elevele fostei internaţionale Simona Gogârlă s-au apropiat ameninţător, la două goluri. Cu toate acestea, handbalistele Ştiinţei şi-au revenit, cu o Elena Gârţu în formă foarte bună între buturi, ultimul gol al meciului, înscris de Marilena Burghel, fiind rezultatul unei „aeriene” de toată frumuseţea.
La finalul jocului, antrenorul Ion Arsene a apreciat că echipa băcăuană jucase mai bine la Ploieşti, dar a fost împiedicată de… condiţiile speciale. În ultima etapă a anului, Ştiinţa va evolua miercuri, în deplasare, la Activ Ploieşti.
ŞTIINŢA: Gârţu, Angheluţă – Chiper (12), Matei (5), Burghel (4), Ilişescu (3), Amoagdei (2), Vântu (1), Chelaru (1), Vâlcu (1). Antrenor: Ion Arsene.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.