Gabriel Armanu: „Băieţii trebuie să se gândească doar la joc, ceea ce se întâmplă în afară e problema mea”


Cu câteva ore înainte de ultimul meci oficial al anului, i-am solicitat un interviu antrenorului principal al Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău, Gabriel Armanu.
Rep.: La ce să ne aşteptăm în această după-amiază ?
Gabriel Armanu: În primul rând, la o calificare pe care ne-o dorim cu toţii şi e bine să încheiem cu dreptul această stagiune, care a avut şi bune şi rele. Sper să ne aducem aminte cu plăcere despre o nouă primăvară europeană şi de un spectacol agreabil, atât în teren, cât şi în tribune.
Rep.: Aşadar, să ne aşteptăm şi la faze spectaculoase ?
G.A.: Noi am pregătit meci de meci astfel de faze, doar că nu prea ne-au oferit evoluţiile jocurilor momente prielnice pentru o aeriană sau pentru aruncări mai spectaculoase. Jucătorii au mai încercat astfel de lucruri, dar există riscul ca o nereuşită să stârnească anumite antipatii şi atunci preferăm să jucăm mai pragmatic, să câştigăm şi să ne calificăm.
Rep.: Ca să fie foarte clar, e exclusă o surpriză astăzi ?
G.A.: Noi ne-am pregătit, lăsând la o parte toate micile neplăceri ale acestei săptămâni, ne dorim cu toţii o victorie şi băieţii sunt determinaţi să o obţină. Sper să o şi reuşim, mai ales că jocul bun din Belgia ne oferă şansa unui +8.
Rep.: Echipa e refăcută psihic ?
G.A.: Noi am făcut tot posibilul să ne recuperăm atât fizic, cât şi psihic. Băieţii mai sunt puţin apăsaţi, fiindcă nu putem da uşor la spate incertitudinile şi momentul actual, dar ei trebuie să se gândească doar la joc, iar ce se întâmplă în afară e problema mea.
Rep.: Managerul belgienilor glumea aseară că întotdeauna trebuie să existe speranţă.
G.A.: Dacă au cheltuit nişte bani să ajungă până în România, nu cred că au venit să facă turism, dar cu siguranţă nu le vom oferi vreo şansă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.