Volei feminin, Divizia A1: Ştiinţa Municipal Bacău – U Cluj 3:0 (14, 23, 21)


Voleibalistele de la Ştiinţa Municipal Bacău au obţinut un succes logic în faţa uneia dintre codaşele primei ligi. Dar, aşa cum o arată şi scorul, în ultimele două seturi clujencele au reuşit să le pună în dificultate pe elevele profesorului Florin Grapă. Cel puţin în setul al doilea, oaspetele au revenit de la 6-3 pentru Ştiinţa, au preluat conducerea şi au avut chiar 23-21, însă n-au avut forţa de a-şi adjudeca setul. Şi în ultimul set clujencele au condus până la al doilea time-out tehnic, dar băcăuanele au întors şi au câştigat în trei seturi după aproape o oră şi jumătate de joc.
ŞTIINŢA: Polishchuk, Purice, Iosef, Elisei, Faleş, Truţă. Libero – Manu. Au mai jucat: Bunea, Lupu, Niţulescu, Bălănescu. Antrenor: Florin Grapă.
U CLUJ: Dobes, Ariton, Bucur, Ciontoş, Sikos, Crişan. Libero – Nechiti. Au mai jucat: Cenan, Stirt. Antrenor: Dănuţ Ciontoş.
La finalul întâlnirii, antrenorul Florin Grapă a declarat: „Echipa n-a jucat extraordinar, din motive obiective. Nu ne-am făcut probleme pentru acest meci, aţi văzut că Herlea a rămas pe bancă, din motive medicale, deşi era aptă de joc, dar am dorit s-o menajez pentru celelalte meciuri. Pe de altă parte, pentru că acesta a fost considerat un meci uşor, am încărcat un pic pregătirea, de aceea echipa s-a mişcat un pic mai greu. Săptămâna viitoare, vom păstra acelaşi program de antrenamente, după care ne vom pregăti pentru meciurile cu Botoşaniul şi Constanţa.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.