GABRIEL ARMANU: „Băieţii merită tot respectul nostru pentru evoluţia de la Târgu Jiu”


Extenuat, dar fericit, antrenorul principal al Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău a declarat după partida de la Târgu Jiu: „Toate partidele dintre aceste două echipe au fost foarte disputate şi s-au decis pe final. A fost o luptă bărbătească, din care noi am ieşit învingători, datorită coeziunii. În ultimele meciuri, băieţii noştri au început din ce în ce mai mult să ţină unul de celălalt, să-şi ajute colegul din stânga şi din dreapta şi să pună umărul pentru cel de lângă el. În ultima perioadă, băieţii au făcut treaba asta şi acest lucru a fost benefic.”
Gabriel Armanu a refuzat să facă evidenţieri, precizând: „Pentru felul în care au evoluat în seara asta, băieţii merită tot respectul nostru. Şi să ştiţi că nu contează neapărat rezultatul, cât faptul că au reuşit să lupte unul pentru celălalt, faptul că, atunci când un jucător înscrie, concurentul lui pe post se bucură, asta e cel mai important.”
Referitor la momentul delicat, în care gazdele au revenit de la 16-19 la 21-20, antrenorul băcăuan a spus: „A fost un moment, hai să spunem neprevăzut, în care am avut doi eliminaţi, iar la un moment dat jucătorii începuseră să discute cu arbitrii, căutându-şi singuri dreptatea pe teren. Am cerut un time-out, le-am cerut să-şi vadă de joc şi atunci când au făcut acest lucru, a fost bine pentru noi.”

3 comentarii la „GABRIEL ARMANU: „Băieţii merită tot respectul nostru pentru evoluţia de la Târgu Jiu””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.