Eşec sever: Ştiinţa MD Bacău – HC Odorhei 29-37 (12-18)


HC Odorhei a arătat marţi seara, în Sala sporturilor din Bacău, de ce este revelaţia actualei ediţii de campionat şi faptul că locul al doilea ocupat la jumătatea turului nu e întâmplător. Echipa pregătită de Vlad Caba a practicat un handbal modern, cu combinaţii în viteză şi, deşi lipsită de aportul unor jucători de bază (Kuzmanoski, Mihalcea, Stoilov) s-a impus lejer în primul amical cu Ştiinţa.
De partea cealaltă, Gabriel Armanu a rulat tot lotul pe care-l are la dispoziţie, absenţii fiind cei 4 jucători de la lotul de tineret şi Dospinescu, răcit. De menţionat şi faptul că Marius Bondar a evoluat doar o repriză, nefiind complet refăcut după accidentarea din vară, în timp ce, în repriza a doua, Iancu a jucat extremă dreapta. În aceste condiţii, antrenorul Ştiinţei a încercat mai multe formule de echipă, însă au existat destule momente ale jocului în care băcăuanii au comis greşeli inexplicabile, care au condus la diferenţa netă de la finalul jocului. O veste proastă este şi accidentarea lui Sipos, folosit pe final şi în faza de atac, handbalistul maghiar părăsind terenul şchiopătând.
Revanşa este programată tot în Sala sporturilor din Bacău, miercuri, de la ora 12.00.
ŞTIINŢA: Tevzadze, Tamaş – Dinescu (6), Bondar (5), Moskalenko (4), Grieze (3), Manea (3), Păunică (2), Cadar (2), Rotaru (1), Iancu (1), Sipos (1), M. Bujor (1), Gurkovsky. Antrenor: Gabriel Armanu.
HC ODORHEI: Bârză – Talas (10), Rusia (9), Frăţilă (5), L. Orban (5), Ferenczi (4), Dimache (2), Komporaly (2), Miroiu, Solcanu. Antrenor: Vlad Caba.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.