Bocăneală, arbitrul derby-ului de la Roman


Comisia Centrală a Arbitrilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a anunţat marţi delegările pentru etapa a IX-a a Ligii a III-a la fotbal. Derby-ul etapei din seria I, Petrotub Roman – FCM Bacău, va fi condus de un arbitru controversat, gălăţeanul Marius Bocăneală, nimeni altul decât cel bătut măr de fotbaliştii Cetăţii Suceava în urmă cu doi ani, în timpul unui meci cu Ceahlăul Piatra Neamţ.
În week-endul precedent, Bocăneală a arbitrat partida de Liga a II-a dintre Farul Constanţa şi Dinamo II (încheiată 0-0), presa de pe litoral acuzându-l la unison pe gălăţean că a tras pe faţă cu „câinii mici”.
De altfel, palmaresul arbitrului de vineri cu echipele băcăuane nu e tocmai unul încurajator, el facilitând în luna mai o victorie a echipei CF Brăila la Oneşti (1-0), iar în septembrie anul trecut „le-a pus-o pe var” celor de la Victoria Brăneşti în meciul cu FCM Bacău (1-1 la Brăneşti).
Asistenţii meciului de vineri sunt Cătălin Teodor (Brăila) şi Joszef Fodor (Odorheiu Secuiesc).
Aerostarul va fi arbitrată la Suceava de o brigadă botoşăneană, condusă de George Brânzei, în timp ce FCM Oneşti îl va avea ca arbitru de centru la Panciu pe suceveanul Ionuţ Ignat.
În ceea ce o priveşte pe Sport Club Bacău, presa sportivă băcăuană continuă să aştepte cu sufletul la gură conferinţa de presă a managerului echipei, amânată, probabil, deoarece cel în cauză este mult prea ocupat cu presa centrală.
Foto: realitatea.net

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.