Volei feminin: Ştiinţa a ocupat locul 3 la Cupa Ardealul


Voleibalistele de la Ştiinţa Municipal Bacău au participat, de joi până duminică, la un puternic turneu de volei la Târgu Mureş, dotat cu trofeul „Cupa Ardealul”. Au participat şase echipe din România, Serbia şi Ungaria, partidele disputându-se în sistem „fiecare cu fiecare”.
Voleibalistele pregătite de Florin Grapă au obţinut următoarele rezultate: 2:3 (23, -23, 14, -24, -17) cu Tent Obrenovac (Serbia), 3:0 (20, 21, 17) cu Békéscsaba (Ungaria), 3:2 (16, 18, -23, -23, 14) cu CSU Medicina Tg. Mureş, 3:0 (9, 9, 16) cu SCMU Craiova şi 1:3 (-22, -23, 18, -17) cu Tomis Constanţa.
În clasamentul final, Ştiinţa Municipal Bacău s-a clasat pe locul al treilea, după Tomis Constanţa şi Tent Obrenovac. De asemenea, băcăuanca Mihaela Herlea a fost desemnată cea mai bună trăgătoare a turneului.
„Acest turneu ne-a arătat încă o dată că, în urma desfiinţării Metalului Galaţi, a avut loc nivelare valorică, din păcate în jos. Noi suntem acolo, ne vom lupta de la egal la egal cu Dinamo şi Constanţa. Suntem o apă şi-un pământ”, a declarat Florin Grapă pentru Bacăul Sportiv.
În ceea ce priveşte jocul echipei băcăuane cu o săptămână înainte de debutul campionatului, antrenorul principal al Ştiinţei Municipal a spus: „Mai avem de lucru, turneul de la Târgu Mureş a fost util fiindcă ne-a scos în evidenţă mai ales lucrurile mai puţin bune, pe care vom încerca să le îmbunătăţim, cum ar fi preluările din serviciu şi serviciul.”
Ediţia 2010-2011 a Diviziei A1 la volei feminin va începe sâmbătă, 2 octombrie, când Ştiinţa Municipal Bacău va evolua pe teren propriu în compania nou-promovatei CSM Bucureşti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.