Gabriel Armanu: „Toată echipa merită felicitări pentru evoluţia de la Suceava”


În pofida înfrângerii de la Suceava, antrenorul principal al Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău a avut cuvinte de apreciere la adresa jucătorilor săi.

După meci, deşi eram cu gustul amar al înfrângerii, mi-am felicitat jucătorii fiindcă, după cum a văzut toată lumea, echipa a jucat altceva, s-a dăruit, a făcut tot posibilul să câştige şi doar una-două inexactităţi au făcut să pierdem. Momentul psihologic al meciului a fost atunci când am revenit de la 5 goluri, am egalat şi am ratat un 7 metri, dar în niciun caz nu i se poate reproşa ceva lui Ionuţ Rotaru. Dacă ne-am fi desprins atunci la 1-2 goluri, poate că am fi controlat finalul de meci, având un moral mult mai bun. Din păcate, finalul nu ne-a dat nici măcar posibilitatea egalului, fiindcă eu nu cred că la ultima fază nu a existat contact la Dospinescu, m-au sunat mai mulţi colegi şi mi-au spus că se impunea 7 metri. Nu vreau, însă, să comentez arbitrajul, a fost o brigadă EHF, ei au fluierat ce-au văzut. Oricum, ne-am autodepăşit şi toată echipa merită felicitări”, a declarat Gabriel Armanu pentru Bacăul Sportiv.


Antrenorul Ştiinţei a precizat că le-a cerut jucătorilor să rămână la fel de montaţi în vederea meciului programat vineri seara, de la ora 20.30, cu UCM Reşiţa, în Sala sporturilor din Bacău. „Deşi nu am fost de acord, dată fiind ora nepotrivită, am fost nevoiţi să acceptăm decizia televiziunii care va transmite meciul”, a spus tehnicianul băcăuan.
Gabriel Armanu a concluzionat: „Dacă se va mai întâmpla să mai pierdem, mi-aş dori să se întâmple doar după un joc cum a fost cel de la Suceava.”

7 comentarii la „Gabriel Armanu: „Toată echipa merită felicitări pentru evoluţia de la Suceava””

  1. Gabi cred ca a vazut alt meci. Noi le luam pe Dospinescu care e cel mai bun om al lor si le dam lor rezervele noastre … bagam de cinci ori mai multi bani ca ei – daca ne autodepaseam bateam la 15 goluri

  2. am fost lipsiti de sansa si nici arbitrii nu ne-au dat 7 metri la ultima faza. Gabi nu are nici o vina! Nu el a ratat 7 metri!

  3. În primul rând că Dospinescu nu a fost cel mai bun jucător de la Suceava. Ca să faci o comparaţie uităte pe siteul FRH şi vezi căâte goluri a dat F. Ciubotariu în acest campionat şi câte a dat Dospi. Era un jucător bun, dar nu cel mau bun. Cât despre Dediu putem spune că a trecut cu mult de statutul de rezervă, în sezonul acesta fiind principalul marcator al Sucevei. P.S. Nu mai trăiţi cu impresia că aveţi bani şi a-ţi făcut transferuri bombă. La Suceava au venit Pancu şi Ciubotariu de la Reşiţa şi Ilieş de la Steaua. Cred că ân ce priveşte tranferurile suntem peste voi.

  4. sunt din constanta si pot sa spun k bacaul are una dintre cele mai tinere si mai frumoase echipe din campionat.Cat despe suceava este o echipa slaba si care are o sala de sport fte urata si insalubra.nu inteleg dc frh da voie sucevei sa evolueze in sala aia…sa ma fac inteles bacaul e mult peste suceava…Respect stiinta bacau!!!

  5. vorbesti de Pancu, Ciubotariu si Ilies parca ai vorbi de Karabatici … daca Suceava avea bani dadea cu un var sala aia ‘polivalenta’.

    si in ce priveste loturile numai cineva foarte subiectiv ar compara loturile sucevei sau odorheiului cu al stiintei … repet : daca stiinta ar juca la valoarea ei ar trimite echipa a doua la suceava si tot am fi peste ei (echipa a doua : Tamas – Paunica, Manea, lituanianul, Ghita, Tarata, Iancu)

  6. alt lucru – am un mare respect pt Gabi … eu zic ca el ar trebui sa fie presedintele Stiinta – un pedagog extraordinar, o fiinta inteligenta, ambitioasa, cu imens respect fata de suporteri. uite, de exemplu, cu el presedinte si cu antrenorul sucevei antrenor la noi (de Sanie nu prea vad mare nevoie) fara probleme am fi nu numai de locurile 1-3 dar ca marketing si ca suporteri am fi fara probleme pe locul 1 (daca nu suntem deja)

  7. mml cu Digisportu lor
    Iar vin de la Moinesti si plec la 10 noaptea de acolo.
    Sper ca fericit !
    Hai Stiinta , hai baietii !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.