O repriză OK, cealaltă KO: S.C. Bacău – Oţelul II Galaţi 2-1 (2-0)


Câtă dreptate a avut Ciprian Panait să se teamă de partida cu Oţelul II ! Doar că băcăuanii au avut probleme pe care şi le-au creat singuri, mai întâi prin gafa monumentală a portarului Satco şi apoi din cauza pasului înapoi pe care l-au făcut în mitanul secund.
Prima repriză a fost controlată cu autoritate de băcăuani, care au reuşit să fructifice două din numeroasele ocazii pe care şi le-au creat în faţa unei defensive total dereglate. Scorul a fost deschis de Drăgan, în minutul 14, la capătul unui contraatac, cu un şut la colţul lung din careul mare. Vasiliu a dublat avantajul gazdelor în minutul 25, tot după un contraatac, mijlocaşul Sport Clubului finalizând cu un frumos şut cu exteriorul la vinclu.
De la cabine a ieşit parcă altă echipă băcăuană şi a fost de-ajuns ca Satco să comită o eroare copilărească, în minutul 51, când a scăpat un balon uşor expediat de la distanţă de Cucu, pentru ca oaspeţii să pună stăpânire pe joc.
În disperare de cauză, Panait a epuizat toate cele 4 schimbări încă din minutul 60 pentru a conserva rezultatul, iar gălăţenii nu au izbutit egalarea, suferind prima înfrângere a sezonului. De menţionat că, în minutul 82, oaspeţii au solicitat penalty la o intrare a lui Bamba asupra lui Blănaru, fază grea, judecată de arbitrul braşovean Kiuţă în favoarea gazdelor.
Victorie grea, dar preţioasă a echipei lui Ciprian Panait, care-şi continuă cursa de urmărire a concitadinei FCM.
S.C. BACĂU: Satco – Răduţoiu (min. 46 Banu), Bamba, Matei, Dobârceanu – Pintea, De Grood (min. 56 Doicaru) – Vasiliu, Petrea (min. 60 Adăscăliţei), Pricop (min. 56 Milovanovic) – Drăgan. Antrenor: Ciprian Panait.
OŢELUL II : Abraham – Marus (min. 78 Negoescu), Sipovic, Cucu – Schwartz, Filip, Miron, Grosu, Blănaru – Avram, Gârleanu. Antrenor: V. Stamate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.