Gabriel Armanu: „Nu am o explicaţie logică a ceea ce se întâmplă cu echipa”


Antrenorul principal al Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău nu înţelege ce se întâmplă cu echipa, aflată la al doilea eşec în deplasare: „Parcă avem două echipe, una joacă foarte bine iar una foarte rău, deşi sunt aceiaşi jucători. E adevărat că şi adversarii noştri au practicat un handbal dur, de cele mai multe ori peste limita regulamentului şi, în momentul în care n-au fost sancţionaţi, au căpătat mai mult curaj. Acest lucru a fost demoralizator pentru noi, n-am mai reuşit să mergem direct spre poartă, am căutat să evităm loviturile peste limita regulamentului şi am încercat aruncări de la distanţă foarte mare. Am avut 19 ratări şi 5 greşeli tehnice, iar 24 de mingi pierdute într-un meci înseamnă cam mult.”
Tehnicianul băcăuan a amintit şi un moment foarte important al jocului, petrecut în minutul 45, când Ştiinţa se apropiase la trei goluri de adversari, diferenţă la care „studenţii” au ratat un contraatac care ar fi putut relansa meciul.
„Am găsit cu greutate drumul spre poartă, iar când l-am găsit, am ratat de foarte multe ori. Cât priveşte defensiva, când ne-am apărat bine, am ratat în atac, iar când am început să marcăm, am început să luăm goluri de la distanţă”, a spus Gabriel Armanu.
În ceea ce priveşte analiza care va fi făcută la începutul săptămânii viitoare, antrenorul principal al Ştiinţei a spus: „Nu am o explicaţie logică a acestui fenomen care se petrece la echipă. Sigur că suntem cu toţii vinovaţi pentru cele întâmplate, dar trebuie să facem ceva, pentru că vor urma două meciuri foarte grele, la Suceava şi acasă cu Reşiţa, iar dacă după cinci etape vom avea doar două puncte, atunci va fi într-adevăr dezastru. Vom vedea luni la ce concluzii vom ajunge şi ce măsuri se vor lua.”

9 comentarii la „Gabriel Armanu: „Nu am o explicaţie logică a ceea ce se întâmplă cu echipa””

  1. se vede k a plecat sandu iacob.el facea tot jocul.tarata e mult peste bujor iar dospinescu peste paunica.de ce se joaca invers dacat ar trebui???

  2. si cand nu ai o explicatie logica inseamna ca…..trebuie sa lasi pe altul care poate oferi explicatii

  3. Mai aveam un antrenor din alt sport ce la un moment dat a precizat „eu nu stiu ce sa le mai spun „(jucatorilor).Era clar !Cel ce spune asa ceva nu este un lider.Un lider nu ordona ,el este urmat ptr. ceea ce face. Pacat ca se intampla asemenea lucruri.

  4. e bine ca mai e si cineva care vede cum stau lucrurile se pare ca se merge pe interese si nu pe ceea ce se joaca:) asta ne e mentalitatea ii menajam pe unii iar altii stau pe banca

  5. ARMANULE TI SE TRAGE SI TIE URMARILE DUPA CUM TE-EI PURTAT K EMBLEMA ORASULUI SI A ROMINIEI ( IACOB SANDU )LAI INBIRLIGAT PINA LAI ALUNGAT NICI O DATA NAI SA AI VALOAREA LUI SI NICI LA DEGETUL MIC NU AI SA II AJUNGI ORI K AI FOST UN LAS K EL ( MAI ALES K SUNTETI SI VECINI DE CASA ) NU TIE RUSINE SA TRECI PRIN FATA PORTI LUI? MIE MIAR FII

  6. Anonimule, in primul rand invata sa scrii si in al doilea rand sa ne amintim cum juca Sandu in ultimul sezon: numai cand voia el! Decat jucatori de valoare internationala, dar care nu dau constant totul, mai degraba ce avem! Din pacate si unii dintre cei din lotul actual se pare ca nu le mai arde de jucat handbal, care naiba o fi motivul????????

  7. E deplorabil ca dupa 2 meciuri nereusite toti dau in Gabi Armanu. Va sfatuiesc sa va varsati frustrarile in alta parte.S-a uitat ca el a reinventat handbalul la Bacau… sunt ferm convins ca el stie cel mai bine pasii care trebuiesc urmati pentru ca noi ,Bacauanii sa fim mandri de Stiinta Bacau ! prima ocazie e la Suceava !!

    PS. Asta care tot pomenesti de Sandu Iacob,esti tu asa convins ca el e mesia pe terenul de joc ? decat un jucator valoros care sa se daruiasca 50 % pe terenul de joc mai bine ……ne vedem de drumurile noastre fiecare !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.