Nicolae Istrate (antrenor CSM Satu Mare): „Ştiinţa e mai agresivă în apărare, dar mai slabă în atac”


În tabăra echipei CSM Satu Mare domneşte optimismul înainte de partida de sâmbătă, cu Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău. Explicabil, dacă ţinem cont de faptul că sătmărenii au vizionat dvd-ul cu înfrângerea băcăuanilor de la Baia Mare.
„Vom intra sâmbătă pe teren cu gândul să câştigăm, aşa cum o facem peste tot. Din ce am văzut în meciul pe care l-au jucat la Baia Mare, cred că ei au pierdut mult prin plecarea lui Sandu Iacob, care dirija bine echipa în teren şi în apărare şi în atac. Mi se pare că acum sunt mai agresivi în apărare, dar pe faza de atac au pierdut faţă de sezonul trecut”, a declarat antrenorul secund al echipei CSM Satu Mare, Nicolae Istrate, pentru Bacăul Sportiv.
În consecinţă, Nicolae Istrate consideră că Ştiinţa, şi nu numai, e o echipă de bătut: „De bătut e orice echipă. Anul trecut, am pierdut aici cu Reşiţa la un gol, cu arbitrii, cu Steaua tot la un gol şi tot cu arbitrii, depinde şi ce zi prinzi. Armele noastre principale sunt apărarea şi jocul colectiv pe atac, anul acesta avem un plus de viteză faţă de sezonul trecut.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.