Marian Ştefan: „Finala campionatului viitor va fi Dinamo – Ştiinţa”


La finalul primei ediţii a Cupei Municipiului Bacău, managerul echipei Dinamo Romprest Bucureşti, Marian Ştefan, a făcut o declaraţie foarte interesantă: „Pentru mine, Ştiinţa Bacău a fost o surpriză foarte plăcută, are un lot mai bun decât anul trecut. În momentul ăsta, Bacăul e chiar mai bună decât Dinamo, datorită omogenităţii. Eu sunt convins 100% că finala campionatului viitor se va disputa între Ştiinţa şi Dinamo.”
Referitor la turneul de la Bacău, Ştefan a spus: „După mulţi ani, am luat decizia să participăm la un turneu în România din cauza incidentelor care s-au tot petrecut, dar am venit aici în special pentru Florin Grapă. Eu zic că a fost un turneu reuşit numai că, din păcate, noi ne-am confruntat cu câteva indisponibilităţi, dar în campionat vom avea o cu totul altă faţă. Scuzaţi-mi lipsa de modestie, dar eu cred că nici nu se pune problema ca Dinamo să nu câştige campionatul, mai ales că participarea noastră în Champions League va ridica mult nivelul echipei.”

Un comentariu la „Marian Ştefan: „Finala campionatului viitor va fi Dinamo – Ştiinţa””

  1. Va fi o jignire adusa voleiului feminin romanesc.Asa o echipa slaba nu am vazut de mult.Ne vom face de ras in champions league,unde nu cred ca vom lua 2 seturi.A fost odata o echipa si un antrenor mare de volei,dar acum totul sa terminat.ar trebuie sa nu ne prezentam in aceasta editie a champions leaque.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.