Din nou set: FCM Oneşti – FCM Bacău 1-6 (1-5)


Ca şi în partida amicală disputată în urmă cu o lună, FCM Bacău n-a avut milă de formaţia oneşteană, impunându-se la un scor de tenis. Vraciu a deschis scorul în minutul 8, Tofan a egalat două minute mai târziu, după care elevii lui Gheorghe Poenaru s-au dezlănţuit, înscriind încă patru goluri până la pauză. Apostol a înscris un gol de generic în minutul 13, Lipovanu a punctat şi el în minutul 25, Vraciu a izbutit „dubla” în minutul 28, iar Boghian a stabilit scorul pauzei în prelungirile primei reprize.
În mitanul secund, FCM Bacău a luat piciorul de pe acceleraţie, înscriind o singură dată, prin acelaşi Boghian (min. 63) şi, după această victorie categorică, s-a instalat în fruntea clasamentului seriei I din Liga a III-a. Vinerea viitoare, pe „Municipal” va veni una din „nucile tari” ale seriei, CS Panciu.
FCM BACĂU: Stamatin – Codreanu, Lozneanu, Ursu, Eudean – Lipovanu, Taban, Apostol, Doboş – Boghian, Vraciu. Au mai evoluat: Mihălăchioaie, Curiliuc, Huiban şi Menghia. Antrenor: Gheorghe Poenaru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.