Minifotbal: Înscrierile pentru sezonul 2010-2011 se apropie de sfârşit


20 de echipe au confirmat deja înscrierea pentru ediţia a V-a a Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori – Liga Bergenbier. Campionatul de minifotbal, devenit deja o tradiţie, va debuta în data de 27 august când va avea loc şi tragerea la sorţi. Tot atunci va avea loc şi festivitatea de premiere pentru ediţia I a Memorialului Teofil Bora care îşi va disputa finalele în acest week-end pe baza sportivă Lider Sport.
Miza pentru anul acesta continuă să fie pentru iubitorii de minifotbal una foarte importantă prin faptul că echipa care va câştiga campionatul va participa la Turneul Naţional de Minifotbal, un Champions League pentru minifotbaliştii români, toate cheltuielile participării fiind suportate de Lider Sport. În timp ce ocupanta locului doi va juca automat în Cupa României la Minifotbal. Anul acesta Bacăul a fost reprezentat de Tofan Sport şi respectiv FC Coriolan. Ediţia a IV-a a Turneului Naţional de Minifotbal găzduită de Cluj-Napoca a fost câştigată de către Magic Iaşi care drept recompensă va merge în Italia în această toamnă la un meci al căpitanului echipei naţionale, Cristi Chivu.
„Sunt deja 20 de echipe înscrise şi alte 4 care şi-au manifestat interesul de a se înscrie în această ediţie de campionat, ceea ce probabil va contribui la nivelul competiţiei. Cu siguranţă numărul acestora va mai creşte până luni, cei mai mulţi lăsând totul pe ultima sută de metri. Avem deja înscrisă şi o echipă din Oneşti care promite destul de mult”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul general al acestei competiţii.
Cei care doresc să se mai înscrie la ediţia din acest an a campionatului de minifotbal mai au posibilitatea să o facă până luni 23 august, ora 12.00, la tel. 0727.137.053 (Gh. Burleanu) sau prin intermediul website-ului www.lidersport.ro .

Un comentariu la „Minifotbal: Înscrierile pentru sezonul 2010-2011 se apropie de sfârşit”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.