L-au învins şi pe Otto Heel: Ştiinţa MD Bacău – Politehnica Timişoara 31-29 (16-14)


Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău a câştigat şi al doilea meci din cadrul Cupei „U75” de la Cluj-Napoca. Astfel, după succesul de vineri dimineaţă cu CSU Suceava, băcăuanii s-au impus în faţa echipei antrenate de Otto Heel, Politehnica Timişoara, la capătul unui meci palpitant.
„După o primă repriză foarte bună, am avut 20 de minute mai puţin reuşite, astfel încât, cu vreo 7 minute înainte de final, ne-am trezit ca suntem conduşi cu două goluri. În aceste condiţii, am trecut la o apărare mai avansată, am reuşit să recuperăm nişte mingi şi, cu ceva mai multă concentrare, am reuşit să câştigăm. Sunt nemulţumit de evoluţia interilor stânga, Moskalenko şi Dinescu, a căror prestaţie a lăsat de dorit. Se poate spune că victoria s-a datorat în mare măsură lituanianului Zilvinas care, pe final, a luat jocul pe cont propriu şi a făcut diferenţa. Pot să spun că în proporţie de 70% el m-a convins că merită să-l reţin în lot”, a declarat antrenorul băcăuan Gabriel Armanu pentru bacaulsportiv.ro.
Sâmbătă, de la ora 11.30, Ştiinţa va evolua în compania gazdelor turneului, U Transilvania Cluj, partidă care mai mult ca sigur va decide şi câştigătoarea competiţiei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.