Gabriel Armanu s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei în partida cu U Transilvania Cluj


Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău a câştigat şi cel de-al patrulea meci susţinut în cadrul Memorialului „Mihai Mironiuc”, care se desfăşoară la Suceava. Băcăuanii au învins pe U Transilvania Cluj cu 29-25 (19-9), la capătul unui joc care l-a mulţumit pe Gabriel Armanu.
„A fost un meci greu, în care jucătorii au făcut cam 80-90% din ce le-am cerut, cu un plus pentru replierea în defensivă. De asemenea, am făcut o apărare foarte bună în faţa uneia dintre cele mai masive echipe din Liga Naţională. După o primă repriză foarte bună, în a doua parte adversarii noştri au mai redus din diferenţă atât pe fondul relaxării noastre, cât şi datorită mai multor schimbări pe care le-am făcut”, declarat antrenorul principal al Ştiinţei pentru bacaulsportiv.ro.
L-am rugat pe tehnicianul băcăuan să nominalizeze şi câţiva dintre jucătorii care s-au evidenţiat în ziua a doua a turneului: „În primul rând l-aş remarca pe Rareş Păunică pentru dăruirea arătată astăzi, iar dacă el va continua astfel va fi foarte bine. De asemenea, Costel Manea s-a evidenţiat prin dăruire, în condiţiile în care a fost singur pe post şi a jucat aproape câte 60 de minute. Dragoş Iancu a fost cea mai bună extremă dreapta de mână dreaptă, în lipsa lui Marius Bondar, accidentat, şi se pare că un eveniment neplăcut cum e accidentarea lui Marius ne-a oferit o posibilă soluţie pentru viitor. De asemenea, cei doi portari şi-au făcut bine treaba, iar Adrian Sipos a fost foarte bun pe faza de apărare.”
Memorialul „Mihai Mironiuc” se va încheia sâmbătă, în ultima zi a turneului Ştiinţa urmând să joace cu CSU II Suceava, de la ora 10.30.
Foto: Suceavasport.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.