Două înfrângeri severe pentru naţionala de tineret


După înfrângerea la două goluri diferenţă din primul meci, cel cu Croaţia, naţionala de tineret a României a suferit alte două eşecuri, de data aceasta usturătoare, în faza grupelor Campionatului European de handbal masculin U20 din Slovacia.
Astfel, sâmbătă, România a pierdut în faţa Sloveniei cu 19-35 (12-20), partidă în care băcăuanul Cristi Ghiţă a înscris o singură dată. Duminică, în ultimul meci din grupă, naţionala ţării noastre a cedat în faţa Suediei cu 27-39, după ce la pauză românii conduceau cu 18-17! De data aceasta, Ghiţă a fost golgeterul României, cu 8 goluri marcate, în timp ce Gabriel Bujor a înscris şi el o dată.
În urma acestor rezultate, România s-a clasat pe ultimul loc în grupa D, din care s-au caliificat mai departe Slovenia şi Suedia. Marţi şi miercuri, naţionala ţării noastre va juca împotriva Rusiei şi Finlandei, iar vineri, în funcţie de rezultatele din aceste două jocuri, va juca meciul care va consfinţi şi locul final pe care-l va ocupa la actuala ediţie a europenelor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.