Declaraţii după FCM Bacău – Gloria Buzău 3-0


Tehnicianul băcăuan s-a declarat mulţumit de cele văzute în partida elevilor săi cu Gloria Buzău: „A fost un test bun de verificare, pe care l-am susţinut la finalul stagiului de pregătire centralizată. Eu mă declar mulţumit de evoluţia jucătorilor, de preocuparea lor pentru joc, iar faptul că am câştigat cu 3-0 ar trebui să fie un punct de reper şi un punct de pornire pentru noi. Felul în care au evoluat jucătorii mei azi a arătat că ceea ce s-a lucrat până acum s-a făcut bine. Rămâne să ne pregătim în continuare cu seriozitate şi în scurt timp să facem o echipă adevărată, pentru a aborda cu încredere campionatul Ligii a III-a, care nu va fi deloc uşor.”
Referitor la faptul că FCM a surclasat tocmai echipa care i-a luat locul în divizia secundă, Gheorghe Poenaru a spus: „Am demonstrat încă o dată că, chiar cu un nucleu mic de jucători din vechea garnitură, ne-am fi putut descurca în Liga a II-a fără probleme.”
De cealaltă parte, antrenorul Gloriei, Mihai Ciobanu, a spus: „Nu ne-a prins bine jocul de astăzi, noi aveam cu totul altfel planificat programul dar, fiindcă n-am reuşit să jucăm miercuri amicalul cu FC Botoşani, am căutat cu disperare un alt adversar. Cât despre joc, e pe goluri, iar unii au marcat, în timp ce ceilalţi n-au făcut-o. E-adevărat că ne-am trezit la 6 dimineaţa, că am făcut mult pe drum, că venim după două săptămâni de acumulări, dar până la urmă ar fi trebuit să fim pregătiţi pentru joc, că asta-i frumuseţea fotbalului, să te confrunţi cu adversarul.” Referitor la echipa băcăuană, tehnicianul buzoian a spus: „Cu siguranţă că FCM Bacău nu e o echipă care să aibă faţă de Liga a III-a. E o echipă de Liga a II-a, cu jucători pe care eu îi cunosc şi care pot juca în divizia secundă oricând.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.