Handbal masculin, CE de tineret: Înfrângere cu Croaţia


Naţionala de tineret a României a debutat, din păcate, cu o înfrângere la Campionatele Europene din Slovacia. Tinerii handbalişti români au cedat cu 27-29 (12-13) în faţa Croaţiei, la capătul unei partide în care băcăuanul Ghiţă a înscris 4 goluri, iar Gabriel Bujor a marcat o dată.
Despre partida de debut a naţionalei României ne-a relatat, din Slovacia, interul dreapta al Ştiinţei Bacău, Cristi Ghiţă: „Prima repriză a fost foarte echilibrată, chiar dacă noi am avut 3-4 eliminări, faţă de niciuna a adversarilor. A doua repriză am început-o în 5 oameni, după care au urmat încă două eliminari consecutive. Atunci, croaţii au profitat de ocazie şi s-au distanţat la 6 goluri. Cred că diferenţa a făcut-o portarul lor, care a avut foarte multe intervenţii pe 6 metri, dar şi eliminările (noi am avut nouă eliminări, iar ei doar una, în minutul 54). De acum, ne va fi foarte greu să terminăm pe unul din primele două locuri din grupă, deoarece eu cred că Croaţia era cea mai accesibilă echipă, pe care am fi putut-o învinge, ceea ce ar fi constituit o victorie de moral şi de încredere pentru noi. Cu toate acestea, în următorul meci, cu Slovenia, noi vom da tot ce putem pentru a câştiga. „
Cel de-al doilea meci al României va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, împotriva Sloveniei, formaţie care a învins Suedia cu 31-28.

Un comentariu la „Handbal masculin, CE de tineret: Înfrângere cu Croaţia”

  1. Din pacate ceea ce anticipam se adevereste…se cunoaste lipsa lui Gabi Armanu. Ii cunostea foarte bine pe baieti si putea sa le dea indicatii pretioase. Pacat!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.