Handbal masculin, Challenge Cup: Prezentarea formaţiei Initia Hasselt


Tragerea la sorţi a şaisprezecimilor Cupei Challenge la handbal masculin a fost una extrem de favorabilă formaţiei Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău. Sorţii i-au desemnat drept adversară formaţia Initia Hasselt, deţinătoare a Cupei Belgiei şi ocupantă a locului al treilea în campionatul belgian, la o distanţă de şapte puncte faţă de primele două clasate.
În privinţa experienţei internaţionale a echipei Initia Hasselt, ultima prezenţă a acesteia în cupele europene s-a consemnat în sezonul 2003-2004, când belgienii au fost eliminaţi din turul 2 al Cupei Cupelor de slovenii de la Gorenje Velenje, după două înfrângeri, 28-33 şi 26-32.
Initia Hasselt a avut în componenţă, în sezonul trecut, şase internaţionali belgieni: Kai Verhoeven, Tim Houbrechts, Pieter Claesen, Kristof Van Wesemael, Robbert Boggaerts şi Tom Robyns. Trebuie precizat, însă, că este vorba de o naţională care nu contează, practic, în handbalul internaţional, la ultimele preliminarii pentru mondiale pierzând categoric partidele cu Estonia (20-30) şi Olanda (17-29).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.