S-au reunit şi handbalistele de la Ştiinţa


Luni dimineaţă a avut loc şi reunirea lotului echipei de handbal feminin Ştiinţa Bacău, care a retrogradat după numai un sezon petrecut în Liga Naţională. La primul antrenament a fost prezent tot lotul din campionatul precedent, mai puţin Luciana Marin, jucătoare care evoluase la Bacău sub formă de împrumut şi care a fost înregimentată în această vară de HCM Roman.
„Probabil că joi se vor prezenta la antrenamentele echipei noastre şi câteva jucătoare noi, e vorba de handbaliste tinere, de perspectivă, care nu au evoluat în Liga Naţională. Cât despre un eventual cantonament, situaţia e incertă, vedeţi şi dumneavoastră ce vremuri trăim”, a declarat antrenorul Ion Arsene pentru bacaulsportiv.ro.
Deocamdată, pregătirea se va desfăşura în Bacău, peste circa trei săptămâni urmând să înceapă şi jocurile amicale. „Vor fi destule meciuri de pregătire, fiindcă echipa va trebui omogenizată”, a precizat Ion Arsene.
Cum înscrierile pentru sezonul 2010-2011 nu s-au încheiat, calendarul competiţional al eşalonului secund nu a fost încă stabilit, debutul stagiunii viitoare urmând să se producă, cel mai probabil, la jumătatea lunii septembrie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.